Határtalanul a Telekiben is

A Teleki Sámuel Általános Iskolai diákjainak egy része egyhetes erdélyi kiránduláson vehetett részt a Határtalanul elnevezésű program keretében. A kirándulás tapasztalatait, az élményeket egy vetítéses előadáson osztották meg társaikkal a résztvevő diákok.

Hasonló tartalmaink:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával a Teleki Sámuel Általános Iskolából 36 diák látogathatott el Erdélybe az elmúlt héten. A tanulók egy héten keresztül ismerkedhettek a terület történelmével, a tájjal és a kulturális értékekkel, amelyekről beszámolót készítettek diáktársaik számára.

Erdélyi diákokkal is találkoztak az érdi tanulók a kirándulás során, akikkel együtt közös programokon vettek részt. A diákok beszámolója alapján az iskolások nagyon kedvesek voltak velük és amerre jártak, mindenki beszélt magyarul.

Rábainé Radó Katalin, a Teleki Sámuel Általános Iskola angoltanára elmondta, hogy az iskola névadójának életével is közelebbről megismerkedhettek a diákok az út során. A programnak lesz folytatása, a jövőben erdélyi diákokat látnak majd vendégül a Teleki Iskolában – tette hozzá Rábainé Radó Katalin.

Would you like to replay the video?

 

Rábainé Radó Katalin

angoltanár, Teleki Sámuel Ált. Isk.

 

A kirándulásról készült beszámolóval a hatodikosoknak kívántak kedvet csinálni a következő erdélyi utazáshoz.

Címkék