Élvezzük felhőtlenül a fürdőzést!

Bezárt az iskola, kitört a szünidő, már csak az időjárásnak kell alkalmasnak lennie, ahhoz, hogy kimenjünk a strandra, na de hová menjünk? Mire figyeljünk?

Hasonló tartalmaink:


Pest megyében kilenc bányató van, ezek közül négyben engedélyezett a strandolás, míg a Dunának négy szakasza van megyénkben, ami fürdésre alkalmas. Amikor vízpartra megy a család, természetesen figyelnie kell az őrizetlenül a parton hagyott értékeire, ám nem csak azokra a holmikra kell figyelni amik velünk vannak, hanem azokra is, amiket a házunkban hagytunk.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrség szóvivője hangsúlyozta, hogy egy többnapos vakáció esetén kérjük meg szomszédaikat, ismerőseinket, néha vessenek egy pillantást otthonunkra, hogy ott minden rendben van-e.

Ha autóval indulunk útnak, akkor abban ne hagyjunk műszaki cikkeket, főbb értékeket, hiszen ezeket a tolvajok kilesik, és feltörik járművünket – fűzte hozzá a szóvivő. De a műszaki cikkeket egyébként sem érdemes az autóban hagyni, mivel a jármű rövid idő alatt felmelegszik, így károsodhat készülékünk.

Hallgassa meg Beluzsárné Belicza Andreával készült interjúnkat!

fotó: szeretlekmagyarorszag.hu

Címkék