Napközis tábor Érdligeten

Az előző évek sikerére való tekintettel idén is szerveztek napközis tábort a felső tagozatosoknak az Érdligeti Általános Iskolában, melyen a héten 60 tanuló vesz részt, de ez már a harmadik hét, mindösszesen 190 diák élvezheti a színes programokat.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdligeti Általános Iskola, a baptista gyülekezet és a Családépítő Egyesület közös szervezésében jött létre a Kids Games, Teen Games elnevezésű nyári napközis tábor. Az e heti foglalkozásokon elsősorban az Érdligeti Iskola felső tagozatos tanulói vesznek részt, de van néhány középiskolás diák is. A programokat több helyszínen tartják, az iskola területén és az érdligeti parkban.

A programok reggel 8 órakor kezdődnek és délután 5 óráig tartanak. A nap folyamán a komolyabb témák átbeszélése mellett természetesen sportolásra és angol tanulásra is lehetőségük nyílik a tanulóknak.

Varga György táborvezető elmondta, hogy fontosnak tartja a kiskamaszok testi fejlesztése mellett a lelki feltöltődést is. Ebben a táborban ez utóbbit is megkaphatják a hét során a tanulók, ennek érdekében a nap során nagyobb beszélgetésekre is sort kerítenek.

Would you like to replay the video?
Címkék