Talpbetéttel vagy anélkül? – 15 perc és kiderül

Ingyenes számítógépes talpvizsgálat az érdeklődők részére szlogennel tartja az Érdi Ipartestület következő bemutatóját, melyen egy újabb érdi szolgáltató tart tájékoztatót az érdeklődőknek az Ipartestület Tescóban működő bemutatótermében 2015. július 17-én pénteken 12 órától 18 óráig. 

Hasonló tartalmaink:

Az érdi Tescóban nyitott a közelmúltban bemutatótermet az érdi ipartestület, amely feladatául azt tűzte ki, hogy segíti az érdi vállalkozókat, és közelebb hozza egymáshoz az érdi eladókat és az érdi vevőket. A cél, hogy a helyi termelők és a fogyasztók közelebb kerüljenek egymáshoz – mondta el Csóli Csaba az ipartestület ügyvezető igazgatója. Új kezdeményezésük lényege, hogy egyesével mutatják be tagjaikat, melyik cég mivel foglalkozik, és miért érdemesebb nekünk, érdieknek helyi cégektől vásárolni valamint szolgáltatásaikat igénybe venni.

Csóli Csabát, az Ipartestület elnöke az Érd Fm-nek nyilatkozott a részletekről. Hallgassa meg az interjút!

Az Érdi Béta KKT.  1990-ben alakult ortopéd cipőgyártás, talpbetét és lábortézisek készítésére. Egyedi megrendelés alapján készítik el az ortopéd cipőket és a betéteket is orvosi receptre illetve magánmegrendelésre.

Balázs Péter, az Érdi Béta Kkt. ügyveztője elmondja a részleteket. Hallgassa meg az interjút!

Az általuk nyújtott szolgáltatás:

- ingyenes számítógépes talpvizsgálat végzése a lakosság részére, mely vizsgálat során megállapítják, hogy a lábon milyen boltozati elváltozások és deformitások vannak és ez  alapján tudják a szükséges talpbetétet elkészíteni, illetve tanácsot adni a további teendőkről ( a vizsgálat 10-15 percet vesz igénybe ),

- szaktanácsadás az ortopéd cipő készítésének lehetőségeiről.

 Telephelyük Érden található a Ribizke utca 8. szám alatt illetve Budapesten a Szent Kristóf Szakrendelőben (1117 Budapest Fehérvári u. 12.).

 A „Ingyenes számítógépes talpvizsgálat az érdeklődők részére” című rendezvényt az Érdi Ipartestület szervezi.

Would you like to replay the video?
Címkék