A város segít a viharkárosultaknak – a hatóságok szakszerűen dolgoztak

Eddig 17 esetben nyújtottak rendkívüli támogatást a múlt heti vihar károsultjainak – számolt be Érd polgármestere sajtótájékoztatóján. T. Mészáros András elmondta, hogy a város egyik rendelete lehetőséget ad erre. Hozzátette: a hatóságok felkészültek voltak és szakszerűen látták el feladatukat a múlt szerdai viharban.

Hasonló tartalmaink:

A támogatásnak több fajtája létezik. Először vissza nem térítendő támogatást adnak, de lehetőség van visszatérítendő támogatásra is.

T. Mészáros András beszámolt arról is: sok károsultnak nem volt biztosítása. Elmondta azt is: a múlt heti viharban több olyan épület is megrongálódott, amelyet engedély nélkül építettek. T. Mészáros András szerint ezt a problémát most nehéz kezelni.

Érd polgármestere azt is elmondta, hogy a hatóságok felkészültek voltak és szakszerűen látták el feladatukat a múlt szerdai viharban. T. Mészáros András emlékeztetett arra is, hogy a letört gallyakat, kidőlt fákat feldarabolva ki lehet tenni a porták elé. A vihar miatt keletkezett zöldhulladékot elszállítják.

Hallgassa meg a sajtótájékoztatón elmondottakat az Érd Fm összefoglalójában!

Would you like to replay the video?
Címkék