Számítógépes talpvizsgálat Érden

Az Érdi Ipartestület bemutatótermében ezúttal a huszonöt éve létező Érdi Béta Közkereseti Társasággal ismerkedhetett meg a lakosság, akik számítógépes vizsgálat alapján készítenek többek között talpbetéteket.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Ipartestület nemrégiben indította útjára azt programsorozatot, melynek során a helyi és környékbeli vállalkozók és iparosok interaktív módon mutathatják be cégük tevékenységét. Az Érdi Béta KKT elsősorban egy úgynevezett, számítógépes talpvizsgálaton keresztül mutatta be a cég tevékenységét, amit az estig tartó eseményen bárki ingyen igénybe vehetett.

Balázs Péter a cég ügyvezetője elmondta, hogy több egészségnapon is részt vettek már, de Érden most mutatkoznak be először. Az ügyvezető elmondta, hogy a vizsgálat megállapítja a boltozati elváltozásokat és azokat a deformitásokat, amik a lábon már kialakultak. Ők ez alapján tudnak betétet készíteni vagy egyéb javaslatot tenni a további teendőkről.

Ahogy azt Csóli Csaba, a bemutatóterem és a közelmúltban elindított programsorozat ötletgazdája már korábban is elmondta, a kezdeményezések célja egyszerű: felhívni az érdiek figyelmét arra, ha bármire szükségük lenne, azt akár a közvetlen közelükben működő vállalkozásoktól is megkaphatják.

Would you like to replay the video?

Címkék