Nem folytathatják az érdiek

A Magyar Kupa első fordulójában lépett pályára az az Érdi VSE labdarúgó csapata az Ercsi úton. A szerdai mérkőzésen az érdiek ellenfele  a Tállya csapata volt. A továbbjutás ezen a mérkőzésen dőlt el, a vendégek 2-0-ás győzelmet arattak, így az Érd nem folytathatja a szereplést a Kupában.

Hasonló tartalmaink:

Az első félidőt bátrabb támadójátékkal kezdték a vendégek, ennek ellenére az első komolyabb helyzetet az Érd harcolta ki, Czizmadia ziccerben a kapu mellé fejelt. A folytatás kiegyenlített játékot hozott, azonban a Tállya egy kínálkozó helyzetből megszerezte a vezetést. A hazaiak csatárjátéka nem működött megfelelően, így a szünetben kettős cserét hajtott végre Limperger Zsolt vezetőedző.

A második félidőben már több lehetősége volt az Érdnek az egyenlítésre, de ezek a helyzetek továbbra is kimaradtak. Süveges begyűjtötte második sárgáját, így  kíállították, a vendég Tállya pedig kihasználva az érdi védelem bizonytalanságát tovább növelte előnyét, beállítva 2-0-ás végeredményt.

Az Érdi VSE  következő bajnoki mérkőzése augusztus 22-én szombaton hazai pályán lesz, akkor a Mosonmagyaróvár együttes fogadják az Ercsi úton.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék