Díjat nyert az Érdi Úszó Sport Kft!

Remek augusztusi teljesítményével az Érdi Úszó Sport Kft. nyerte el a Decathlon, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye”-díjat, és az azzal járó, félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt. A százezer forintos közönségdíjat nagyszerű hajrával a tiszaújvárosi TVK-Mali Triatlon Klub gyűjtötte be – számolt be az Utánpótlássport.hu.

Hasonló tartalmaink:

A szezon legfontosabb utánpótlásversenyén, a szingapúri ifjúsági világbajnokságon Sós Dániel szerezte a magyar küldöttség egyetlen érmét: második lett 200 m vegyesen, ráadásul 400 m vegyesen az ötödik helyen zárt. Tekauer Márk a pillangószámokban indult, s bár 50 és 100 méteren nem jutott tovább az előfutamból, 200 m-en fináléba került, és hetedikként végzett.

Ugyan az augusztus első napjáig tartó Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál érdemi része július végén zajlott, fontos megemlíteni, hogy a szintén érdi Barócsai Petra győzött 100 m pillangón, és második helyen végzett 800 m gyorson. Az érdi műhelyben, öt edző vezetésével, nagyjából hetven igazolt úszó készül. A klub szoros együttműködésben dolgozik a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziummal. Selmeci Attila mesteredző vezetésével egyértelműen az élsportra helyezik a hangsúlyt, idővel szeretnének a magyar úszósport bástyáinak egyikévé válni – szól az indoklás.

A részletes eredményeket itt lehet megtekinteni!

 

Címkék