Kiállítás és vásár Törökbálinton

vlcsnap-2015-09-22-07h25m30s50“Törökbálinti ősz” címmel rendezett kiállítást és vásárt a Pest Megyei Iparkamara a hétvégén. A szervezet törökbálinti irodájában megtartott eseményen több mint száz termék és szolgáltatás közül válogathattak az érdeklődők.

Hasonló tartalmaink:

A Pest Megyei Iparkamara két éve indította útjára városunkban az „Érdi Nyitnikék” elnevezésű, a helyi iparosokat bemutató több napos kiállítást és vásárt. A társaság az érdi rendezvény sikerén felbuzdulva szombaton és vasárnap a szomszédos Törökbálinton is hasonló kezdeményezésbe fogott.

Az Érdi Ipartestületnek az érdi Tesco áruházban ugyan saját bemutatóterme is van, ennek ellenére – mint azt a szervezet elnöke elmondta – minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy az érdi vállalkozókat minél szélesebb körben megismerjék. Csóli Csaba elárulta, az ezúttal rendelkezésükre álló négy négyzetméteren közel 35 termékkel és szolgáltatással találkozhatott a közönség.

A “Törökbálinti őszön” több mint száz kiállító mutatkozott be az érdeklődőknek – tudtuk meg Kupcsokné Polyák Ágnestől, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara ügyvezető igazgatójától. A rendezvény célja, hogy  a kereskedők, szolgáltatók és a vásárlók egymásra találjanak Törökbálinton és környékén. A szervező mellett, a megkérdezett vállalkozók is egyértelműen sikeresnek ítélték az eseményt. Mint mondták, kellenek az olyan alkalmak, amikor a helyi cégek találkozhatnak a helyi lakossággal.

Kupcsokné Polyák Ágnes hozzátette, a Pest Megyei Iparkamara már a jövő évi „Érdi Nyitnikék” kiállítást és vásárt is elkezdte szervezni, amit várhatóan 2016 tavaszán tartanak majd városunkban.

Would you like to replay the video?
Címkék