Környezettudatos nevelés a Gárdonyiban

A környezettudatos életmódról tartottak előadást a diákoknak a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy megmutassák a gyerekeknek, hogyan óvhatják ők környezetüket.

Hasonló tartalmaink:

A Gárdonyi Iskolában kiemelt figyelmet fordítanak a mindennapok során a környezettudatos nevelésre – hangsúlyozta az intézmény igazgatója. Pintérné Bernyó Piroska hozzátette: fontos már gyermekkorban rávezetni a gyerekeket a helyes magatartásra, megtanítani nekik a környezetvédelem fontosságát.

Az előadásokon elsősorban az általános iskolás korosztály vett részt. A program során megismerkedhettek a tanulók a szelektív hulladékgyűjtés részleteivel és az energiahatékonyság fontosságára is felhívták a figyelmet az előadók. Kelemen Imola, a Media Heroes Group munkatársa elmondta, hogy előadásában a szelektív hulladékgyűjtésre és annak fontosságára helyezte a hangsúlyt.

A programmal Érd összes általános iskolájába ellátogatnak a jövőben, és a környező települések intézményeiben is tartanak majd előadásokat a környezettudatos életmóddal kapcsolatban.

Would you like to replay the video?

A kép illusztráció.

Címkék