Parázs csaták

teremfociMár elöljáróban tudni lehetett, hogy két igen rangos mérkőzést rendeznek az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság ötödik fordulójában, s ez a számítás be is jött.

Hasonló tartalmaink:

A szerdai játéknap első meccsén a szervező Autóklinika csapata az érdi „hivatásos” futsalosokkal, az Asterix SC-vel csapott össze, s utóbbinál nem volt csere, ám ezt kárpótolta a szervezettség, s igen hamar meg is szerezte a vezetést az Asterix. A második félidő elején pedig már két góllal vezetett, majd ugyan szépített az Autóklinika, de később előnyét ismét két gólra növelte Godány Balázs csapata. Akik néhány perccel a meccs vége előtt – egy felívelés után – az Asterix támadója csúsztatta meg a labdát, amely behullott az Autóklinika kapujába, így az Asterix nehéz meccsen ugyan, de 4–1-es győzelmet aratott.

A másik mérkőzés is hasonlóan parázs, feszült találkozó volt, hisz a LaVecchia Signora a Szüzekkel csapott össze. A Szüzek nagyjából tíz perc játék után jutottak vezetéshez, de előnyük nem tartott sokáig, a LaVecchia hamar visszajött a meccsbe. A második játékrészben aztán elszabadultak az indulatok, s többször állt a játék, ám a bíró kordában tartotta a meccset, amelyen a Szüzek ismét betaláltak, de másfél perccel a vége előtt védőjük nem hagyta elvégezni a berúgást, amiért kétperces kiállítást kapott, viszont nem voltak sokáig emberhátrányban, mivel fél perccel később egy újabb kiállítás már az ötödik szabálytalansága volt a LaVecchiának, így nemhogy azonos létszámmal játszottak a felek, hanem még büntetőhöz is jutottak a Szüzek, s ezt értékesítették is, így 3–1-re nyertek.

A bajnokság aktuális állását ide kattintva érheti el.

Címkék