Kiküzdött iksz

teremfociMár az ötödik forduló is elkezdődött az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó bajnokságban, amelynek szerdai játéknapján Médiaválogatottunk 1–1-es döntetlent játszott a Liget FC-vel.

Hasonló tartalmaink:

Korábban a torna múlt pénteki játéknapján a Tökmind1 6–1-re verte az Érdi Birkózókat, a Liget FC kiütéses, 9–1-es győzelmet aratott a Kígyóököliskola ellen, míg Médiaválogatottunk 1–0-s hátrányból 6–1-re fordított, ám a végjátékban volt miért izgulni, hisz a Minarik feljött 6–5-re, de megmaradt előnyünk.

A szerdai játéknapon ismét a Minarik lépett pályára, s ezúttal sem volt könnyű dolguk, hisz az érdi „hivatásos” futsalosok, az Asterix SC ellen léptek pályára, ahol hamar eldőlt a találkozó, hisz kilenc perc játék után 2–0-ra lépett el Godány Balázs gárdája, ám a második játékrészben háromszor is faragni tudott hátrányából a Minarik, de nem született meglepetés, mivel az Asterix SC 10–3-ra nyert.

Médiaválogatottunk a Liget FC ellen lépett pályára, s szinte mindenki ismerte a másikat, így egy barátságos találkozóra lehetett számítani. Az első percekben remekül játszottunk, s ennek meg is lett az eredménye, hisz a 6. percben Bereczky Alex lőtte ki a kapu hosszú felső sarkát. A hátrány tudatában a Liget FC sorra dolgozta ki támadásait, de kapusunk, Czikó Tamás mindig résen volt, míg mi kontrákból alakítottunk ki veszélyes helyzeteket, előnyünket azonban nem sikerült növelnünk.
A második játékrészben látszott, hogy összeállt Médiaválogatottunk, s pazar védekezésünkből vezettük támadásainkat. A játékrész derekán Kovács Péter sportszerűtlen szabálytalansága miatt kétperces kiállítást kapott, de emberelőnyünket nem tudtuk gólra váltani. Majd egy ívelés után Czikó Tamás kapusunk nem látta a labdát, hisz éppen előtte állt a ligetiek játékosa, így egyenlítettek. Ezt követően a végjátékban mi kerültünk emberhátrányba, s nem sikerült megszereznünk a győztes gólt, így a bajnokság harmadik döntetlenje született meg.

A bajnokságot az Asterix SC vezeti négy győzelemmel, egy döntetlennel a Szüzek előtt, amelynek három győzelme, egy döntetlenje és egy veresége van.

Címkék