A legcsodálatosabb helyszín Érd volt – Jan De Brandt

„Ez az egyik legcsodálatosabb időszak volt edzőként az életemben. Hogy ezzel a csapattal dolgozhattam négy hónapig, a nulláról elkezdve a munkát, a technikai és a fizikai felkészítést” – kezdte értékelését a Németország elleni 3:0-s vereség után Jan De Brandt, a magyar női röplabda válogatott szövetségi kapitánya a kgv.hu-nak a YouTube csatornán található videójában.

Hasonló tartalmaink:

A magyar csapat 1987 után először jutott ki az Európa-bajnokságra, amelynek csoportmeccsein a belgák és a törökök elleni két, 3:0-s veresége után a magyarok Azerbajdzsánt 3:1-re legyőzték, így továbbjutottak az egyenes kieséses szakaszba, ahol aztán a németektől pedig vereséget szenvedtek.

„A legcsodálatosabb helyszín Érd volt, nagyon otthon éreztük magunkat, mindig remek körülmények között edzhettünk, megszerettük egymást a női kézilabda csapattal. Nagy rajongóink lettek és persze mi is az övék” – folytatta Jan De Brandt. Majd hozzátette, hogy a játékosok is valami különlegeset tettek a magyar röplabda életében, “szeretnék gratulálni nekik, s ígérem, hogy különleges figyelmet kapnak tőlem a jövőben is”.

Címkék