Debütált a gólbíró

teremfociFordulatokkal tarkított, illetve fölényes győzelmekkel véget érő mérkőzéseket hozott az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság múlt heti fordulója.

Hasonló tartalmaink:

A 7. forduló egy kiütéses 15–0-s eredménnyel kezdődött, amikor a listavezető Asterix SC az Érdi Birkózók ellen bizonyult (sokkal) jobbnak, majd a Liget FC kiélezett mérkőzésen 4–2-re legyőzte a LaVecchia Signora gárdáját.
A pénteki játéknapon aztán Médiaválogatottunk ugyan már hét perc után két góllal ellépett a Tökmind1-től, sőt második játékrészben még 4–3-ra is vezettünk, ám ezt követően a Tökmind1 lövése után senki nem tudta eldönteni, hogy gól volt-e, vagy sem, így a tornán először vissza kellett nézni a telepített kamerák felvételeit, hogy kiderüljön, áthaladt-e a gólvonalon a labda. Amíg a szervezők visszanézték az esetet már egyenlített a Tökmind1, és időközben megadták a kérdéses gólt is, amellyel rögtön hátrányba is kerültünk. A hajrában pedig ez megfogott minket, s végül a Tökmind1 7–4-re nyert.
A következő találkozón az eddigi sereghajtó Kígyóököliskolának nagyon kijött a lépés és 11–1-re verte a Minarik gárdáját, míg a forduló zárómeccsén az Autóklinika és a Szüzek összecsapásán másodszor is igénybe kellett venni a gólbírót, amely ismét érvényes találatot mutatott, s a Szüzek ezzel a találattal meg is léptek a torna szervezőjének csapatától, a végjátékban pedig 4–1-re nyertek.

A bajnokság aktuális állását ide kattintva érheti el.

Címkék