A szüreti bálok hangulata az Idősek Otthonában

Szüreti bált tartottak a Topoly utcai idősek otthonában. Manapság már hagyománynak számít az esemény, melyet a lakók és az ide látogatók is minden évben várnak.

Hasonló tartalmaink:

A lakók és a személyzet közös produkciójával kezdődött a tegnapi szüreti mulatság a topoly utcai idősek otthonában. Mint azt Érsek Sándorné, a tagintézmény vezetője elmondta, a gondozottak számára fontos, hogy a szüreti bálok hangulatát évről-évre felidézzék.

Az otthon egyik lakója, a 89 éves Krebsz Mihályné most már visszafogottabban mulatott, mint annak idején, de kérdésünk apropóján szívesen emlékezett vissza az ifjú lányként átélt bálok hangulatára. Elárulta, hogy vidéken nőtt fel és ott mindenkinek volt szőlője és a szüreti mulatságon mindenki részt vett és nagyon jó hangulatban mulattak minden alkalommal.

Érsek Sándorné hozzátette: a Topoly utcai idősek otthonában rendszeresek a mostanihoz hasonló együttlétek hiszen – ahogy fogalmazott – szeretnék, ha a gondjaikra bízott emberek egy jó közösségben tölthetnék a mindennapokat.

 

Would you like to replay the video?

 

Címkék