Megújul a Sárd utca

Csatornarekonstrukciós munkálatok zajlanak a Sárd utcában. Ennek keretében helyreállítják a csatornahálózatot, majd ezt követően az egész utcát leaszfaltozzák és a felszíni vízelvezetési problémákat is megoldják.

Hasonló tartalmaink:

Az elmúlt időszakban több közmű helyreállítási és javításai munkálatait végezték el a Sárd utca és környékén a szakemberek – mondta el Kopor Tihamér, a településrész képviselője. Kopor Tihamér hozzátette: a tavalyi esztendőben vízcsőcserére került sor a svájci alap terhére, jelenleg pedig csatornarekonstrukciós munkálatok zajlanak a területen. Ezt követően leaszfaltozzák a Sárd utcát, valamint a felszíni vízelvezetési problémákat is megoldják a szakemberek a területen az elkövetkezendő időszakban.

A munkálatokat szakaszosan végzik, és a lezárások miatt kerülő útvonalat mindig biztosítanak a lakóknak. A képviselő hozzátette: a munkálatok során az útban lévő fákat kivágják, azonban ezek többsége vadon nőtt növény. Kopor Tihamér hangsúlyozta: a tervezés során arra is figyeltek a szakemberek, hogy a későbbiekben kialakítsanak forgalomlassító eszközöket, hogy a jövőben ne lehessen száguldozni az utcában.

A tervek szerint 1 hónap múlva befejeződnek a munkák, ezt követően jól járható útszakaszon közlekedhetnek a lakosok.

Would you like to replay the video?
Címkék