Nem okoz többé gondot az esővíz

Árkot építenek a Tárnoki úton az Imre és a Murányi utcák közötti területen. A munkák után a magasabb részekről lezúduló esővíz a jövőben nem okoz majd problémát a területen.

Hasonló tartalmaink:

A szakemberek a korábban elkezdett  munkálatokat folytatják, jelenleg 400 méter hosszan épül az új szakasz.

A szakemberek várhatóan még a héten befejezik az új rendszer kiépítését, amely a rendelkezésre álló 5 millió forintos képviselői keretből valósulhat meg. A munkák után a magasabb részekről lezúduló esővíz a jövőben nem okoz majd problémát a területen. 

A kerület önkormányzati képviselője, Donkó Ignác az Érd TV híradójának elmondta: korábban a munkálatok során a természetes vízek elvezetését oldották meg, most azonban kifejezetten az esővíz okozta problémák megszüntetésére törekednek, hiszen egy csapadékosabb időszak során sok esetben még a kerteket is elöntötte az lezúduló víz.

Időtálló rendszert alakítanak ki: előre gyártott betonelemekből készül a vízelvezetés. Gépjárműbeállók is készülnek. Minden ingatlan előtt megfelelő szélességben biztosítják a szakemberek az ingatlanok megközelítését.

Donkó Ignác kiemelte: korábban már az Imre,  a Gereben, és a Gellért utcában is kiépítették a vízelvezetést. A következő lépés a tervek szerint a Riminyáki út rendbetétele lesz. A képviselő hozzátette: eddig a kerületben hozzávetőleg 25 millió forintot költöttek hasonló munkálatokra. 

Would you like to replay the video?
Címkék