Figyeljünk értékeinkre!

vlcsnap-2015-11-10-17h44m19s205Az Országos Vagyonvédelmi Kampány keretében a rendőrség munkatársai november 9. és 14. között Diósdon várják az érdeklődőket, a “Házhoz megyünk” elnevezésű programmal. A kampány keretében a rendőrök vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról tájékoztatják a lakosságot.

Hasonló tartalmaink:

November 9-én, hétfőn délután vette kezdetét Diósdon a “Házhoz megyünk” elnevezésű kampány Diósdon. A programmal elsősorban a vagyonelleni bűncselekményeket próbálják visszaszorítani, megakadályozni – mondta el Pintér Imre. A bűnmegelőzési tanácsadó kiemelte: az ünnepekhez közeledve megnövekszik a bevásárlóközpontokban a forgalom, a vásárlók pedig figyelmetlenebbé válnak, ezekből adódhatnak problémák.

A kampány során a rendőrség munkatársai a vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról is tájékoztatják az érdeklődő lakosokat és néhány egyszerű, költséghatékony megoldást is bemutatnak a vagyonvédelemmel kapcsolatban.

Már a kampány első napján nagy volt az érdeklődés a helyszínen. A rendőrség munkatársai igyekeztek minden vásárlót megszólítani és tájékoztatást adni a vagyonvédelmi lehetőségekről. A lakosok nagy része azonban a mindennapokban is nagy figyelmet fordít a biztonságra.

A kampányhoz az Érdi Polgárőrség is csatlakozott. Az egyesület elnöke, Macsotay Tibor hangsúlyozta: a polgárőrség kiemelt feladata a bűncselekmények megakadályozása.

A kampány diósdi állomásán november 14-ig várják az érdeklődőket. Hétköznap 15 és 18, szombaton pedig 11 és 13 óra között.

Would you like to replay the video?
Címkék