Okos Iskola Kupa

vlcsnap-2015-11-13-15h04m35s130A Világ Legnagyobb Tanórája kezdeményezést továbbgondolva Magyarországon meghirdették az Okos Iskola Kupa elnevezésű versenyt, amely egy többfordulós tudáspróba. A programhoz csatlakozott a Bolyai János Általános Iskola is több csoporttal.

Hasonló tartalmaink:

A Bolyai János Általános Iskola szeptemberben csatlakozott az ENSZ által útra indított kampányhoz, amely szeretné megismertetni a diákokat az úgynevezett “Globális Célokkal” a Világ Legnagyobb Tanórájának keretében. A Globális Célok a fenntartható fejlődést szolgálják és a társadalom kiemelt problémáira kívánnak megoldást nyújtani.

vlcsnap-2015-11-13-15h06m21s157Sarkadiné Vincze Tünde, a Bolyai János Általános Iskola földrajz-rajz szakos tanára elmondta, hogy az első forduló földrajzzal volt kapcsolatos. Az Okos Iskola Kupa elnevezésű verseny második fordulóját november 11-én, szerdán tartottak meg. A témakör ez alkalommal a sport volt. A feladatok során arra voltak kíváncsiak, hogy ki mennyire ismeri jól a sportjátékokat, azok szabályait, de számításos feladványokat is megoldottak a tanulók.

A program részeként külső helyszínen is kaptak feladatot a tanulók: terepszemlét kellett tartaniuk az iskola udvarán. A harmadik fordulót december 2-án rendezik meg – tette hozzá Sarkadiné Vincze Tünde.

Would you like to replay the video?
Címkék