Éremeső

vlcsnap-2015-11-11-16h08m01s196Az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület 11 arany, 5 ezüst és 4 bronzérmet érmet gyűjtött az elmúlt időszakban. Akadtak versenyzők, akik duplázni is tudtak. Vitay Luca és Parádi Péter jelenleg a decemberi Európa-bajnokságra készülnek, Orosz Dávid pedig a világbajnokságon szerepel majd.

Hasonló tartalmaink:

Októberben rendezték meg a Dorog Kupát, mellyel egy régi hagyományt élesztettek újra. Az utánpótlás versenyen az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület is képviseltette magát. A nyolc érdi és három diósdi induló hat arany- és két bronzéremmel zárta a versenyt.

Ezt követően a szlovákiai Muzslára utaztak az érdiek a Kata bajnokságra, melyen évek óta mindig részt vesznek. Az utánpótlás és felnőtt bajnokság komoly nemzetközi versennyé nőtte ki magát az évek során. Az érdiek tizenhat versenyzője öt arany, öt ezüst és két bronzérmet szereztek.

Kurucz Mihály, az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület elnöke elmondta, hogy még komoly versenyek várnak az érdi sportolókra, hiszen Orosz Dávid a tokiói világbajnokságra készül. Az Európa-bajnokságon, melyet Lengyelországban rendeznek decemberben, Vitay Luca és Parádi Péter és képviseli hazánkat – tette hozzá.

Az érdiek már készülnek a 2016. február 14-16 között Érden rendezett, háromnapos Nemzetközi Kyokushin Karate versenyre, mely minden eddigi hazai rendezésű versenynél nagyobb lesz.

Would you like to replay the video?
Címkék