Sokat fizethetnek a késlekedők!

vlcsnap-2015-11-17-19h10m32s149Nyolcvan százalékos a csatorna rákötési hajlandóság Érden, Tárnokon és Diósdon a legfrissebb adatok alapján. Az uniós beruházási projekt december 31-én lezárul, addig még valamivel több mint 4000 ingatlantulajdonosnak kell rácsatlakozni a kiépített hálózatra.

Hasonló tartalmaink:

Összességében hasonló számadatok állnak rendelkezésre a hiányzó rákötések kapcsán Érd, Tárnok és Diósd települések tekintetében. Az ingatlanok többsége már kifutott a rákötési határidőből, kivételt képeznek ez alól azok az esetek, ahol házi átemelő beépítésére volt szükség, mondta el Kovács Péter Barna, projektvezető.

Azok, akik még nem kötöttek rá a hálózatra, keressék az akkreditált mérnököket és mielőbb tegyék meg a szükséges lépéseket, mert aki a projekt lezárása után intézkedik, valószínűleg egy, az eddiginél sokkal bonyolultabb és költségesebb eljárás keretében köthet rá a hálózatra.

Azok, akik csak most intézik a rákötést és kifutottak a korábban meghatározott határidőből, azokra vonatkozik a talajterhelési díj, ami egy jelentős összeg a vezetékes szennyvízszállítás díjához képest.

Would you like to replay the video?

A csatornázás fizikai munkálatai befejeződtek, már csak a garanciális javítások történnek a városban. Az iszaptelep kiépítése jelenleg is zajlik a szennyvíz-tisztító területén, melynek munkálatai december 31-ig befejeződnek.

Címkék