Élj környezettudatosan!

vlcsnap-2015-11-20-18h51m24s217Ökohetet tartottak az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai épületében. A környezethez való pozitív viszony formálásának és a környezetvédő magatartás megerősítésének jegyében teltek az elmúlt napok az iskola falain belül és kívül.

Hasonló tartalmaink:

Az előző héten az alsó tagozatosoknak rendeztek egészséghetet az Érdligeti Általános Iskola Diósdi úti épületében, ezen a héten pedig, ennek folytatásaként természettudományos hét keretén belül ismerkedhettek meg a felsősök a Túr utcai épületben a legfontosabb természettudományi kérdésekkel.

Nagy Éva, az Érdligeti Általános Iskola igazgatóhelyettese elmondta: elengedhetetlen, hogy a gyerekek is tisztában legyenek a környezetvédelem jelentőségével és időben elsajátítsák ezeket az ismereteket. Majd hozzátette: mivel napjainkban különösen nagy jelentőséggel bír a környezetvédelem, elengedhetetlen, hogy a gyerekek is tisztában legyenek ennek fontosságával, és időben elsajátítsák ezeket az ismereteket.

Az igazgatóhelyettes tudattata, hogy náluk nem csak ez a két hét szól a környezetvédelemről, hanem az egész évet áthatja a környezettudatos szemléletformálás.

Would you like to replay the video?
Címkék