Újraszobrok a Telekiben

Környezetvédelmi napokat tartottak a Teleki Sámuel Általános Iskolában. A rendezvénysorozat középpontjában az újrahasznosítás állt, amelynek keretében hulladékból készítettek a tanulók különböző szobrokat, tárgyakat, sőt ruhákat is.

Hasonló tartalmaink:

Kreatív, ötletes díszek és tárgyak készültek a Teleki Iskola környezetvédelmi hetén, amely egyrészt az advent, másrészt az újrahasznosítás jegyében zajlott. A rendezvény szervezője, Nonn Ilona, a Teleki Sámuel Általános Iskola pedagógusa elmondta: ezek a rendezvények a környezetvédelem fontosságának bemutatása mellett arra is jók, hogy a gyerekeket saját készítésű dísztárgyak, ajándékok készítésére ösztönözze. Majd hozzátette: nemcsak projekthetek keretében, hanem a mindennapok során is odafigyelnek az intézményben a környezettudatos nevelésre, ugyanis a Teleki Iskola 2006 óta az ökoiskola címet is viseli.

A rendezvény kapcsán Solymossy Szilvia tanítónő, a Teleki Sámuel Általános Iskola ökocsoportjának vezetője hangsúlyozta: érdemes minél kisebb korban elkezdeni a gyerekek környezettudatos életmódra nevelését, amire a tanórákon is nagy hangsúlyt fektetnek.

A program során a tanulók a hulladékokból elkészített ruhákból bemutatót tartottak, a szobrokat pedig az iskolában kiállították.

Would you like to replay the video?
Címkék