Megújul a vízelvezetési rendszer a Vörösmarty utcában

Vízelvezetési rendszert építenek a Vörösmarty utcában. A kivitelezéssel számos vízügyi probléma megoldódik a területen. Ezzel párhuzamosan a gépjárműbeállókat is helyreállítják.

Hasonló tartalmaink:

A Vörösmarty és a Petőfi utca kereszteződésénél az elmúlt években rendszeresen előfordultak csapadékvíz okozta problémák. A Szent László tér felől lezúduló vízmennyiség gyakran elöntötte az ingatlanokat – számolt be a problémákról dr. Bács István (Fidesz-KDNP) alpolgármester. Az önkormányzat többször fizetett a lakosságnak kártérítést, azonban a probléma továbbra is fennállt, így most a képviselői keretből elkészülhet a végleges megoldást jelentő vízelvezető árok.

Az árokrendszer előre legyártott betonelemekből készül, továbbá dr. Bács István a kivitelezéssel kapcsolatban elmondta azt is, hogy a gépjárműbeállókat pedig az eredeti állapotnak megfelelően állítják helyre.

A Vörösmarty utca vízelvezetésén kívül több helyszínen hasonló munkálatok várhatóak a választókerületben. Az alpolgármester beszélt a Riminyáki út vízelvezetési gondjairól is, de a Gyula utcában tapasztalható problémákat és azok megoldását is kiemelte.

A Vörösmarty utca vízelvezetési munkálatai várhatóan az ünnepekig befejeződnek – tette hozzá az alpolgármester.

Would you like to replay the video?
Címkék