Tizennyolc fős cheerleader csapatunk Győrben

Az Érdi Torna Club két cheerleader csapata vett részt a Győrben rendezett Santa’s Cheer Cup elnevezésű nemzetközi versenyen, ahol a „kicsik” harmadikak, a „nagyok” pedig elsők lettek.

Hasonló tartalmaink:

– Nagyon jól sikerült, mind a két csapat, a kicsik is és a nagyok is magukhoz képest fantasztikusan teljesítettek – kezdte értékelését a Győrben rendezett Santa’s Cheer Cup verseny után Kovácsik Rita, az Érdi Torna Club cheerleader szakosztályának edzője. A nyolc fővel érkező kicsik úgy nevezett peewee kategóriában indultak, táncban, azaz a klasszikus, pom-pomos gyakorlatot mutatták be, ők harmadik helyezettek lettek, a nagyok pedig tíz fővel képviseltették magukat a junior koedukált kategóriában, azaz cheerleadingben, ahol már az akrobatikus elemek mellett dobásokat, talajgyakorlatokat, ugrásokat és emeléseket mutattak be, s mivel nem volt ellenfelük az első helyen végeztek.
– Örültem annak, hogy az Érdi Torna Club ki tud állítani egy majd’ húszfős csapatot, hisz egyelőre Magyarországon másnak ez még nem sikerült. – folytatta Kovácsik Rita, aki elmondta, hogy a szervezők a hagyományosan decemberben megrendezett nemzetközi versenyt szerették volna összekapcsolni a Mikulással, így a háromszáz fő részvételével megtartott megnyitón és a versenyen is volt ajándékozás a lappfölditől.

ÉTC Névsor:

PEE-WEE CHEER DANCE kategória ÉTC Chini 3 hely. (zöld ruha)

 1. Kabay Maja
 2. Mák Virág
 3. Spilmann Réka
 4. Szeitl Nikolett
 5. Kabay Mira
 6. Hári-Romvári Júlia
 7. Varga Dorottya
 8. Szilágyi Maja

JUNIOR CHEER COED TEAM kategória ÉTC Junior Team 1. hely (arany-fekete ruha)

 1. Pálfi János
 2. Ravasz Fanni
 3. Trömböczky Flanna
 4. Katona Dorina
 5. Katona Eszter
 6. Kovács Vivien
 7. Tóth Lotti
 8. Molnár Orsolya
 9. Bálint Dorottya
 10. Mák Virág
 11. Svinguha Lili
 12. Frigyesi Dorka
 13. Hoppál Zita
 14. Körösladány Viktória
 15. Jedzinák Nikolett
 16. Molnár Verona
 17. Petrovics Nikolett
 18. Tót-Bagi Veronika
Címkék