Huszonhat érem Százhalombattáról

Kilenc arany-, nyolc ezüst-, kilenc bronzérmet szereztek az Érdi Úszó Sport Kft. versenyzői a hétvégi Pest megyei csapatbajnokság negyedik fordulójában, melynek a százhalombattai Kiss László uszoda adott otthont.

Hasonló tartalmaink:

Ángyán Máté, Bencsik Emil, Dobos Márk, Édes Enikő, Gasparics Zalán, Girsik Mónika, Jankó Donát, Kenderesi Krisztina, Kovács Boglárka, Őri Rebeka, Pigler Attila, Polgár Laura, Poteczin Dániel, Szklenár Flóra, Tohl Dániel, Tohl Patrik, Treuer Ádám és Tüke Gréta – ez az Érdi Úszó Sport Kft. versenyzőinek azon névsora, akik a dobogóra állhattak a hétvégén a százhalombattai Kiss László uszodában rendezett Pest megyei csapatbajnokság negyedik fordulójában.
Az érdi versenyzők összesen huszonhat dobogós helyezést szereztek: kilenc első, nyolc második, kilenc harmadik helyet.
Volt néhány szám, amit szinte „kisajátítottak” az érdiek, ilyen például a 100 m gyorsúszás, ahol a harmadiktól a nyolcadik helyig csak érdiek zártak, a győzelemre nem volt sok esélyük, mivel az első helyezett százhalombattai Pogács Evelin mindnél négy-öt évvel idősebb volt, de azért az 50 m pillangó sikerült a legjobban, hisz egytől ötig mind érdi siker lett, sőt a 4X50 méteres lány gyorsváltóban az ’A’ csapat lett az első, de az érdiek erejét jól jelzi, hogy a ’B’ négyes lett a második.

A teljes eredménysort ide kattintva érheti el.

A fotó egy korábbi versenyen készült.

 

Címkék