Most nem sikerült

Rutint kell szereznie Krämer Péternek, az Érdi Boksz Klub ökölvívójának, aki az ezúttal Hévízen rendezett 92. Felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokságon már első mérkőzésén búcsúzott az ob-tól.

Hasonló tartalmaink:

Noha huszonöt éves Krämer Péter, csupán három éve űzi versenyszerűen az ökölvívást, s ezalatt csak tíz meccsen szerezhetett tapasztalatot magának, így emiatt nem úgy sikerült számára a hévízi férfi felnőtt országos bajnokság, miután rögtön az első fordulóban kiesett a 64 kilogrammos súlycsoportban.
Dobrádi Zsolt, az egyesület edzője elmondta, hogy nagyon jól sikerült a felkészülés az ob-ra, de az ökölvívásban sok múlik a sorsoláson, ami nem kedvezett az érdi bokszolónak, hisz az első mérkőzésen jóval esélyesebb, s nem mellékesen rutinosabb Vasasos ellenfele búcsúztatta Krämert. Az edző hozzátette, hogy versenyzője még csak három éve bokszol, huszonkét évesen kezdte, s mindössze eddig tíz meccse volt, így még rutint kell szereznie a mezőnyben, s ha ez sikerül, akkor – Dobrádi Zsolt szerint – simán bejut a rendkívül népszerű 64 kilogrammos mezőny elitjébe, sőt még a válogatott környékére is.
December 17-én a Sport1 élőben közvetíti Krämer Péter mérkőzését, hisz a fővárosi Barbra Negra klubban profi és amatőr ökölvívók lépnek a kötelek közé, ahol majd az ÉBK versenyzője a kőbányai Turbucz Sándor ellen húz kesztyűt.

Címkék