Hulladékgyűjtő autó Százhalombattának

vlcsnap-2015-12-10-17h36m45s63Új, szelektív gyűjtésre is alkalmas hulladékgyűjtő autót adott át Százhalombattának T. Mészáros András polgármester szerdán délelőtt.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Térsége Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás sikeres pályázatának köszönhetően nemcsak a Százhalombatta, hanem a társulás többi tagja, köztük Érd is jelentős hulladékgazdálkodási fejlesztést tud végrehajtani.

Az Érd és Térsége Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás keretében Érd, Sóskút, Tárnok, Diósd és Százhalombatta települések egy pályázati projektnek köszönhetően fejleszthetik a térség szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerét és annak eszközparkját, valamint informatikai hátterét. Az 1,2 millárd forintos pályázat keretében beszerzett eszközök között szerepel 56.000 db szelektív hulladékgyűjtő edényzet, 5000 db házi komposztáló edényzet, 1 db homlokrakodó, 1 db elektromos targonca és 10 gyűjtőjármű is, amely közül az elsőt Százhalombattának adta át T. Mészáros András polgármester.

A pályázat kapcsán Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere elmondta, hogy nagy szükség volt már a településen az új járműre, hiszen a meglévő eszközpark már nem tudta zavartalanul ellátni a hulladékgyűjtési feladatokat.

A pályázaton elnyert összeg 100%-ban támogatott, hiszen a társulás az önrészt is pályázati forrásból tudta biztosítani, így uniós és kormányzati pénzből fejlődhet a térség hulladékgazdálkodása.

Would you like to replay the video?
Címkék