Ruha- és ételosztás a rászorulóknak

Megtartotta idei utolsó ruha- és ételosztó akcióját a Hit Gyülekezetének érdi szervezete a helyi roma nemzetiségi önkormányzattal közösen az elmúlt hétvégén. A gyülekezet Diósdi úti épületénél lezajlott karitatív esemény iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Hasonló tartalmaink:

A Hit Gyülekezetének érdi szervezete már évek óta tart a mostanihoz hasonló ruha- és hidegétel-osztó karitatív akciókat, amihez egy ideje már az Érdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat is csatlakozott. Habár az adventi, karácsonyi időszakban kifejezetten nagy az érdeklődés az ilyen események iránt, a szervezők nem csak ekkor, hanem egész évben várják az erre rászoruló embereket.

Mint azt Agamál Zsuzsa, szervező elmondta: egy-egy ilyen eseményen száznál is több ember megfordulhat, így alig néhány óra alatt elkapkodják – a többek között – a gyülekezet tagjai által felajánlott használt ruhákat. Agamál Zsuzsa hozzátette, hogy természetesen nem csak a Hit Gyülekezetének tagjait várják ezekre az akciókra. Majd kiemelte: január-február környékén ismét lehet számítani ingyenes ruhaosztásra a gyülekezet Diósdi úti imaházánál.

Would you like to replay the video?
Címkék