Már építik a pályát Érden

Már csak egyet kell aludnunk, s elkezdődik az év eddigi legfontosabb hazai röplabdás eseménye, a Magyar Kupa döntője. Az előkészületek már javában zajlanak az Érd Arénában, hogy a csütörtöki, férfi, illetve a pénteki női éremcsatározásokon minden rendben legyen – adta hírül a hunvolley.hu.

Hasonló tartalmaink:

Hétfőn már megérkezett a Magyar Kupa-döntő pályájának Grabosport Floor borítása. Ezt azonban csak szerdán kezdték el megépíteni, hiszen addig más sportágak edzései is zajlottak.
Az új pályaborítást a Magyar Kupa döntőjének egyik fő támogatója, a Graboplast Zrt. biztosította a Magyar Röplabda Szövetség számára.
A pálya – amely a tervek szerint szerda estére már száz százalékos állapotban lesz – egyedi látványt nyújtva piros-fehér-zöld nemzeti színekben fog pompázni, és a továbbiakban a válogatott is ezen a borításon fog játszani a hazai rendezésű barátságos tornákon, így az idei Alba Regia Gálán és a Savaria Kupán is.
Óriási az érdeklődés amúgy a kupadöntő iránt, s bár korlátozott számban még mindig kaphatóak a jegyek, aki el akarja kerülni, hogy úgy járjon, mint egyesek a tavalyi, női kupadöntőn, ahol az aranymeccs előtt egy órával már teljes teltház volt, az még idejekorán vegye meg jegyét. Ezt személyesen az Érd Arénában (2030 Érd, Velencei út 39-42.) vagy a www.erdarena.hu internetes oldalon tehetik meg. A jegyárak közül a felnőtt napijegy 1 500 forintba, a diák és nyugdíjas napijegy pedig 1 000 forintba kerül, míg 12 év alatt ingyenes a belépés.
De nem csak a szurkolók, hanem a média részéről is egyre komolyabb az érdeklődés, így ez úton is jelezzük az újságírók számára, hogy a Magyar Kupa döntőjére nincs előzetes akkreditálás, a sajtó képviselői a helyszínen, sajtóigazolványuk bemutatásával juthatnak be a döntőkre.
Az esemény súlyának megfelelően igen neves vendége is lesz a rendezvénynek, a pénteki női aranymérkőzést ugyanis megtekinti Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is. A korábbi olimpiai ezüstérmes úszó az éremátadási ceremónián is szerepet vállal majd.
hunvolley.hu
Címkék