Kell kapus és irányító a kéziseknek?

Tekauer Norbert az ÉRD női kézlabda csapatának elnöke és Rácz Marianne kapusedző az Érd FM-nek adtak interjút a csapat legfrissebb híreivel kapcsolatban. A beszélgetés során a legfontosabb témák között hangzott el, hogy hol tart a csapat irányítójának Andjela Bulatovicsnak a rehabilitációja, valamint az utánpótlás programról is szó esett.

Hasonló tartalmaink:

Rácz Marianne, az Érd női kézilabda csapatának kapusedzője és Tekauer Norbert, a csapat elnöke a csapat jelenlegi formájáról az Érd FM-nek. A klubelnök és a kapusedző is szót ejtett a csapat munkájáról. Tekauer Norbert többször hangoztatta, hogy tavasszal kell igazán jónak lenni, de az ÉRD remek őszt is produkált. Rácz Marianne kapusedzővel elemezzük a kapusok helyzetét, illetve választ ad arra, hogy érkezhet-e kapus a csapatba. Rácz Marianne-nal és Tekauer Norberttel Domonkos Bálint szerkesztőkollégám beszélgetett.

Rácz Marianne, az Érd kapusedzőjével és Tekauer Norbert klubelnök hallgatói kérdésre reagál az irányítókérdésre, illetve helyzetjelentést ad Andjela Bulatovics sérüléséről is.

Az Érd Arénában rendezik március 13-án a Magyarország – Lengyelország női kézilabda Európa-bajnoki selejtező mérkőzést. Erről és a közelgő eseményekről Tekauer Norbertet, az ÉRD klubelnökét és Rácz Marianne-t, az 1986-ban a világ legjobb játékosának választott kiváló kapust, az Érd kapusedzőjét kérdeztük.

Egy kvázi mini-Bajnokok Ligája indul jövőre, ugyanis az Európai Kézilabda Szövetség a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is összevonja a Kupagyőztesek Európa Kupáját és az EHF-kupát, ennek részleteiről és az utánpótlásból felkerülő játékosokról informál Rácz Marianne, az Érd kapusedzője és Tekauer Norbert klubelnök.

Gondolták volna? Az ÉRD női kézilabda csapata 1977-ben indult el, azóta pedig temérdek változáson ment keresztül, melynek sikereit az elmúlt években érzékeljük leginkább. A cspaat jövőre már negyven éves lesz, erről és az aktuális stratégiáról kérdezzük Rácz Marianne, kapusedzőt és Tekauer Norbert klubelnököt.

Címkék