Iskolakóstolgató foglalkozások a Telekiben

Az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola “Iskolakóstolgató foglalkozásokat” hirdet leendő első osztályos gyermekek számára. Az elkövetkezendő időszakban öt alkalommal lesz lehetőségük az érdeklődő szülőknek nagycsoportos gyermekeikkel részt venni a foglalkozásokon. Az első találkozó február 22-én, hétfőn lesz 15 órától.

Hasonló tartalmaink:

Az iskolakóstolgató programot a Teleki Iskolában hagyományosan minden évben megrendezik. Idén öt foglalkozást tartanak áprilisig bezárólag. Az első négy alkalommal a leendő első osztályosok pedagógusai mutatkoznak be, végül pedig az idegen nyelvet oktató tanárokkal is találkozhatnak a szülők és a gyerekek. Patkóné Séra Ilona a Teleki Sámuel Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy a meghirdetett időpontokra nem kell jelentkezni, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Would you like to replay the video?

Egy-egy ilyen foglalkozás egy órát vesz igénybe, utána pedig a szülők kérdéseket tehetnek fel az iskolával, illetve az ott zajló szakmai munkával kapcsolatban.  Az érdeklődő szülők nagycsoportos gyermekeikkel a következő időpontokban vehetnek részt a foglalkozásokon: 2016. február 22., február 29., március 7.,  március 21., április 4. Mindegyik napon 15 órakor kezdődik a program.

Címkék