Őrizetben a fiatalkorú rablók

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15, egy 16, és egy 17 éves érdi lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők 2016. február 22-én 5 óra 40 perc körüli időben a Budapest XXII., Nagytétényi úton lévő buszmegállótól követni kezdték a sértettet, aki futni kezdett. A három gyanúsított a Nagytétényi úton lévő bevásárlóközpont melletti füves területen utolérte a fiút, majd a földre lökték. Közülük ketten lefogták és a kabát zsebeit, táskáját átkutatták, amelyből eltulajdonították a sértett személyes iratait, mobiltelefonját, készpénzét és a táskájában lévő pólóját is.

A nyomozás során a rendőrök beazonosították a támadókat, és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a 16 és a 17 éves fiút még aznap 9 óra 20 perckor Érden elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Harmadik társuk 2016. február 22-én 12 órakor feladta magát a XXII. kerületi Rendőrkapitányságon.

Velük szemben – őrizetbe vételük mellett – a további eljárást a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Címkék