Költözik a Kádár utcai buszmegálló

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani a héten:

Hasonló tartalmaink:

A korábbi tájékoztatás szerint az Iparos úton a Kádár utca – Kárpitos utca között a gyalogosok az úttesten, elkorlátozott területen, a gépjárművek pedig egy sávon haladhatnak az M7 irányába, a járdaépítés miatt az érintett szakaszon. Ez továbbra is fennáll.

Előreláthatóan hétfő délelőtt az Iparos út M7 felé vezető oldalán a Bem köz – Kádár utca közötti szakaszon a járdában közműépítés kezdődik, amely miatt a gyalogosforgalmat ezen a szakaszon is az úttestre terelik, ahol a külső forgalmi sávot alakítják ki számukra közlekedés céljára hasonlóképpen, mint a Kádár utca – Kárpitos utca között. A gépjárművek közlekedésére itt is csak egy – egy sáv marad, ahol zavartalanul haladhatnak. Ez az állapot ilyen formában várhatóan március közepéig marad fenn.  Az M7 autópályára Budapest felé felhajtók balra kanyarodó sávját kell továbbra is használniuk az Érd-észak felé haladóknak is, ezért csúcsidőszakokban a  szokásosnál nagyobb torlódás várható.

A Kádár utcánál lévő buszmegálló ezzel egyidejűleg kb. 40 m-rel előbbre költözik az M7 irányába, az addigra elkészült járda betonjára.

A  jó időnek köszönhetően nagyobb kapacitással tudnak dolgozni a munkaterületen, ezért a kivitelező kéri a közlekedésben részt vevőket saját, valamint a munkaterületen dolgozók biztonsága érdekében is, hogy óvatosan, körültekintően közlekedjenek!

Címkék