Tárnokra került a Vándorserleg

Az Érdi VSE labdarúgó szakosztálya harmadszor rendezte meg az U13-as korosztálynak az egykori érdi labdarúgó emlékére a Vitkó Béla Emléktornát.

Hasonló tartalmaink:

A meghívásos tornán, melyre a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornatermében került sor négy csapat vett részt, a rendező Érdi VSE mellett a szintén érdi Asterix SC (a tavalyi győztes), a Tárnok Bolha és a Törökbálinti LASE csapatai. A résztvevő együttesek körmérkőzéses rendszerben döntötték el a sorrendet, egyben a Vándorserleg nyertesét.

Az első helyet pontveszteség nélkül, három győzelemmel a Tárnok Bolha csapata szerezte meg, ezzel egy évig a Vándorserleg birtokosa, megelőzve a négy pontot szerző Érdi VSE csapatát. A harmadik helyet két ponttal a Törökbálinti LASE csapata szerezte meg, míg a negyedik helyezett az érdi Asterix SC csapata lett egy ponttal.

A mérkőzések után a csapatok vezetői megválasztották a torna legjobb játékosát, aki a tárnoki Molnár Roland lett, a legjobb kapus címet a törökbálinti Veres Dániel, míg a gólkirálynak járó elismerést Podróczy Gergely, az Érdi VSE játékosa vehette át.

Would you like to replay the video?
Címkék