Novák Ferenc miniszteri elismerést kapott!

A Magyar Sport Napja alkalmából a Sportért tett szolgálataiért elismerő oklevelet vehetett át dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke.

Hasonló tartalmaink:

A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében tartott átadón magyar sportlegendákat díjaztak, így többek között Hegedűs Csaba, a magyarok századik olimpiai aranyérmét szerző birkózó, Szívós István olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Hámori Jenő olimpiai aranyérmes kardvívó is Csík Ferenc-díjat kapott, míg többen elismerő oklevelet vehettek át.

„Ha szűken veszem, akkor is 1983-tól tevékenykedem a magyar sportban, de előtte is Érden sokat foglalkoztam a sporttal. Örülök és nagy megtiszteltetésnek veszem ezt az elismerést” – fogalmazott az Érdi VSE ügyvezető elnöke, aki elmondta, hogy az átadón a teljes magyar sportvezetés jelen volt, a sportági szövetségek vezetői és a legfelsőbb magyar sportvezetés is.

„Tizenketten kaptunk különböző díjakat, közte voltak olimpiai bajnokok is, mellette a sportolói ösztöndíjakat is kiosztottak” – tette hozzá Novák Ferenc, aki 1983 óta a Spartacus, majd a Honvéd vízilabdacsapatait vezeti.

Címkék