Szerdán játszanak a focisok

Az Érdi VSE-nek az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában elmaradt a meccse, miután a sereghajtó Balatonfüredi FC játékosai ugyan megérkeztek az Ercsi úti sporttelepre, de orvosi igazolással alátámasztva nem tudtak kiállni. A mérkőzést március 2-án, szerdán, 14.30-kor pótolják az Ercsi úti sporttelepen.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE labdarúgó csapata a hétvégi, 20. fordulóban szabadnapos volt, hiszen a harmadosztályban tizenhét, azaz páratlan számú csapat van, Limperger Zsolt gárdája így az MTK II elleni szezonnyitó meccs után hosszabb kihagyást követően folytatja bajnoki szereplését. Az el- és kimaradt meccsek miatt az érdiek a 9. helyről visszacsúsztak a tabella tizenharmadik helyére, de hangsúlyozzuk, hogy ez csak azért van, mert Limperger Zsolték a többi csapathoz képest két meccsel kevesebbet játszottak – ha feltételezzük, hogy az érdiek az elmaradt, Balatonfüred elleni meccsüket megnyerik, akkor már a kilencedik helyre jönnek fel.

A Diósdi TC-SELECT nagy pofonba szaladt bele

Az Érdi VSE-vel azonos csoportban szereplő Diósdi TC-SELECT jól kezdte a tavaszt, a BKV Előrét otthon, a Puskás Akadémia II-t idegenben verte 2–1-re, ám Csurka Zoltán csapata legutóbb nagy, 4–0-s hazai pofonba szaladt bele a feljutásra pályázó Mosonmagyaróvári TE 1904 gárdája ellen. Gól nélküli első félidő után a fordulás első momentumaként Laki Balázs juttatta előnyhöz az óváriakat, majd Magasföldi József az 57. és 70. percben szerzett két góljával növelte a vendégek előnyét. Laki Balázs a 76. percben csapata negyedik góljával döntötte el a három pont sorsát.

Diósdi TC-SELECT – Mosonmagyaróvári TE 1904 0–4 (0–0)

Gólszerzők: Laki B. (46., 76. perc), Magasföldi (57. p., 70. p.)

További eredmények, NB III, Nyugati csoport, 20. forduló:

Balatonfüredi FC – III. Ker. TVE 1–2

Csepel FC – ETO FC Győr 0–4

Dorogi FC – BKV Előre 1–1

Csornai SE – Ferencvárosi TC II. 1–1

MTK Budapest II. – Sárvár FC 2–2

Tatabánya FC – VIDEOTON FC II. 2–0

TARR Andráshida SC – Puskás Akadémia FC II. 2–1

Csak úgy, mint a Diósd

A Merkantil Bank NB II-ben újonc, ám kiválóan szereplő Budaörs is jól kezdte a tavaszt. Az idénnyitó, 16. fordulóban a Balmazújvárost 4–0-ra ütötték ki idegenben Miskei Attiláék, ám a 17. fordulóban hazai pályán nagy verést mért rájuk a Zalaegerszegi TE. A Budaörs Csobánki Ádám 23. percben szerzett góljával jutott előnybe Csank János csapata ellen, de a második félidőben, az 57. percben előbb a gólszerzőt, majd három perccel később Tányéros Ádámot is egyből piros lappal kiállították a hazaiaktól. A kettős emberelőnyt a zalaiak kihasználták, a 61. percben Forgács Ádám egyenlített, a 74.-ben Daru Bence megszerezte a vezetést a ZTE-nek, majd a 80. és 85. percben Wittrédi Dávid tovább növelte az egerszegiek előnyét, az 5–1-es vendég sikert pedig a 92. percben Városi Viktor állította be.

Budaörs – ZTE 1–5 (1–0)

Gsz.: Csobánki (23. perc), ill. Forgács (61. p.), Daru (74. p.), Wittrédi (80. p., 85. p.), Városi (92. p.)

Címkék