Összefogás napja a Mórában

Meghirdették az összefogás napját szombatra a Móra Ferenc Általános Iskolában, amikor a szülők, pedagógusok és a női kézilabdacsapat szurkolói közösen kertrendezési és felújítási munkálatokat végeztek az intézményben.

Hasonló tartalmaink:

Fát és bokrot metszettek, avart gereblyéztek, kertet rendeztek, valamint termet festettek a Móra Ferenc Általános Iskolában a szülők, a pedagógusok és az Orange Dragons szurkolói a hétvégén. Az összefogásnak köszönhetően olyan feladatokat végeztek el a résztvevők az intézményben és a területén, amelyre már nagy szükség volt – hangsúloyzta a Móra Ferenc Általános Iskola igazgatója, Sátori Boglárka.

Az Orange Dragons szurkolói mindig szívesen nyújtanak segítséget a város intézményei számára. A Móra iskolában nem először járt a szurkolói csapat. Endrész Csaba az ÉRD női kézilabda csapat szurkolója elmondta, hogy a szurkolótábor nagyon lelkes emberekből áll, és szívesen segítenek ott, ahol szükség van rájuk. Majd hozzátette, hogy nem utolsós sorban az érdi kézilabda népszerűsítése is céljaik közt szerepel.

A segítségnek és a felújításnak köszönhetően hamarosan a gyerekek is birtokba vehetik a Móra Iskola Bagoly utcai épületét – tette hozzá az intézmény vezetője.

Címkék