Jó ügy érdekében indul licit

Az ÉRD női kézilabda csapatának drukkerei, az Orange Dragons Szurkolói Club is felajánlott egy a csapat által dedikált Kisfaludy Anett mezt a feburár 27-i Eubility-Group Békéscsabai ENSKE–DVSC-TVP mérkőzés után a hazaúton tragikus balesetet szenvedő elhunyt három debreceni szurkoló családja és a negyedik, túlélő megsegítésére.

Hasonló tartalmaink:

A debreceni klub a héten bocsátotta aukcióra a felajánlott ereklyéket, köztük az ÉRD női kézilabda csapatának mezét, mely Kisfaludy Anett nevét viseli, s a csapat többi tagja is dedikálta. A mezre ide kattintva  lehet licitálni március 23-ig.

A dvsckezilabda.hu néhány hasznos információt is ad az aukcióhoz:

Minden aukcióra bocsátott termék 10.000 Ft-ról indul. A licitlépcső 2.000 Ft. Ha van olyan licitáló, aki egyedi, nagy tétellel akarja elvinni az ereklyét az az info@dvsckezi.hu email címen vagy a DVSC-TVP  Facebook oldalán, privát üzenet formájában jelezheti azt, így beállítható az egyedi ajánlat.

Regisztráció után a topaukcio.hu által küldött üzenetek egyes levelező rendszerek esetén (pl. Gmail) a spam/levélszemét/promóciós mappákba kerülhetnek.

Címkék