Tovább ötletelnek a Duna-parti lehetőségekről

A városi közgyűlést megelőzően szerda délután az Ófalu-Újfalu Településrészi Önkormányzat is ülésezett az egykori II. Lajos Általános Iskolában. A városzrészt érintő aktuális ügyek mellett az egyik legfőbb téma ismét a Duna-part mentén illetve a korábbi Téglagyár területén tervezett fejlesztés volt.

Hasonló tartalmaink:

A polgárőrségi és rendőrségi beszámolók mellett ezúttal is a Duna-part rekonstrukciójával kapcsolatos legújabb fejlemények volt a témája a részönkormányzati gyűlés szerdai ülésének. Antunovits Antal elmondta, a polgármester javaslatára még a város februári közgyűlésen vonták vissza a terület fejlesztésére vonatkozó korábbi elképzeléseket, így most újra mondhatni az ötletelés fázisában van a dolog.

Antunovits Antal a kerülettel kapcsolatos fontos információként hozzátette, a közelmúltban – többek között a lakosság segítségével – nem csak a növényzettől, hanem a nagy mennyiségű hulladéktól is megszabadították az ófalusi Kálvária domb környéki területet, ami a helyiek mellett a kirándulók számára is jó hír lehet.

A Ófalu-Újfalu Településrészi Önkormányzat várhatóan egy hónap múlva tartja legközelebbi ülését.

Címkék