Bozsik-program

Szombaton Érd adott otthona az OTP Bank Bozsik-program soron következő állomásának az U7-es és az U9-es korosztály számára. mindkét korosztályban 7 csapat vett részt a labdarúgó fesztiválon. A Bozsik programban nincs eredményhirdetés, nem számolják a gólokat sem. A fesztivált követően röviden értékelték a gyermekek teljesítményét, és a legjobbakat ajándékkal és Bozsik – oklevéllel jutalmazták.

Hasonló tartalmaink:

Hétvégén Érden labdarúgó fesztivált rendeztek a Bozsik-program keretein belül két korosztály számára. Az Érd a budaörsi alközponthoz tartozik további 6 másik sportszervezettel együtt, az Érdi VSE és a Budaörs mellett Páty, Herceghalom, Viadukt-Biatorbágy, Törökbálinti és az Érdi Asterix. Az U7-es  korosztályban több mint 60, az u9-eseknél több, mint 90 gyermek szerepelt.

A Bozsik-program elsődleges célja a labdarúgás megszerettetése a fiatalokkal és a tömegbázis kiépítése. A Bozsik programban nincs eredményhirdetés, nem számolják a gólokat sem.

A Bozsik-program felelőse elmondta, Érden egyre nagyobb létszámú az utánpótlás, egyre több fiatal választja a labdarúgást, ami mindenféleképpen bizakodásra ad okot.

Címkék