MOZDULJ, Magyarország, mozdulj ÉRD!

Május 7-én, szombaton rendezik meg a Mozdulj Magyarország elnevezésű fittségi versenyt városunkban. Az ingyenes versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várják. A rendezvény során felmérik a keringés-légzés állapotára utaló aerob fittséget és a mindennapi munkavégzés során leginkább igénybe vett izmok erejének fittségét.

Hasonló tartalmaink:

2016. május 7-én, szombaton 9-től 14 óráig az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában a MOZDULJ, Magyarország, mozdulj ÉRD! 20. születésnapi rendezvénysorozata.

Jöjjön el, mérje fel fizikai állóképességét ingyenes csapatversenyünkön! Ha meg akarja tudni, hogy a fittségi szintje eléri-e a könnyű fizikai munka és a hatékony szellemi munkavégzéshez szükséges szintet jöjjön el, mérettesse meg magát! Felmérjük a keringés-légzés állapotára utaló aerob fittséget és a mindennapi munkavégzés során leginkább igénybe vett izmok erejének fittségét.

Teljesítendő feladatok: 

• fekvőtámasz

• felülés

• törzsemelés

• helyből távolugrás

• 12 perces futás

 

A versenyre 3 fős csapatokkal lehet nevezni nyílt, illetve családi kategóriában. A megmérettetésen kortól, nemtől függetlenül bárki indulhat, mert a pontokat minden induló a saját korosztályához mérten kapja.

Díjazzák az egyéni és a csapat legjobbjait, így megéri küzdeni, mert sok kupa, érem és apró ajándék keresi majd gazdáját. A fizikai megmérettetés mellett nemcsak a versenyzőknek, hanem a szurkolóknak is lehetősége nyílik egészségügyi szűrésekre is (vérnyomás, vércukor, testzsír-százalék), valamint a helyben történő véradásra is (jelenleg szervezés alatt).

Előzetes nevezés szükségesfeherne.ildiko@kgk.uni-obuda.hu e-mail címen, mert 30 csapat nevezését fogadják csak el.

Sportfelszerelést (futásra is alkalmas cipőt, pólót) mindenkinek hozni kell.

Végleges nevezés a helyszínen: 8.00-8.45-ig.

A program elindítója és szervezője Dr. Fehérné Dr. Mérey Ildikó (c. egyetemi docens).

A fotó a tavalyi eseményen készült.

Címkék