Népvándorlás

A Civil Összefogás Fórum szervezésében tartottak előadást népvándorlás témában a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az előadás célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a migrációs veszélyekre.

Hasonló tartalmaink:

A Civil Összefogás Fórum április közepén kezdte meg országjárását, amelynek célja olyan lakossági fórumok szervezése, amelyek szakértők közreműködésével, a népvándorlás kérdésében összegyűjtik a lakosság véleményét, majd rámutatnak a civil közösségek teendőire. Az országjárás érdi állomásának házigazdája Dr. Aradszki András (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő volt. A politikus hangsúlyozta: Magyarország abban a földrajzi helyzetben van, hogy a migráns kérdés tekintetében kénytelen betartani az Európai Uniós jogszabályokat és ezt igyekszik is erejéhez mérten megtenni.

A témában Kiszelly Zoltán politológus tartott előadás, aki elsősorban a migrációs veszélyekre próbálta felhívni a figyelmet.

Szőnyi Kinga, televíziós műsorvezető reményét fejezte ki, hogy az Európai Uniós tagállamok is azon az úton indulnak el migrációs kérdésben, amelyen Magyarország is elindult.

A népvándorlással kapcsolatos előadással május 21-ig járja az országot a Civil Összefogás Fórum. A pontos helyszínek és időpontok megtalálhatók a szervezet honlapján.

Címkék