Obstruktív baloldal?

„Ellenzéki képviselői munka = obstrukció?” címmel tartott sajtótájékoztatót az érdi baloldal . Dr. Havasi Márta a DK, Csornainé Romhányi Judit az EGYÜTT és Szűcs Gábor az MSZP képviselője szerint a fideszes városvezetés úgy tekint a közgyűlésben végzett munkájukra, mint akadályozó tényezőre.

Hasonló tartalmaink:

Dr. Havasi Márta a sajtótájékoztatón kifogásolta, hogy T. Mészáros András polgármester a legutóbbi közgyűlésen obstrukcióval vádolta az ellenzéket. Véleménye szerint a polgármester nem fogadja el a saját álláspontjától eltérő véleményeket és nem ad teret az ellenzék előterjesztéseinek. Dr. Havasi Márta emlékeztetett rá: az áprilisi ülésre szeretett volna benyújtani egy, a  közgyűlés szervezeti és működési szabályzatával kapcsolatos önálló képviselői indítványt, de azt a polgármester nem tűzte napirendre.

Csornainé Romhányi Judit arról beszélt, hogy durvul a hangnem a kormánypárt és az ellenzékiek között országos és városi szinten is. Elmondta, hogy támogatják a fejlesztéseket a városban, azonban demokratikus joguknak tekintik, hogy más véleményen legyenek a sorrendet illetően.

Szűcs Gábor sajnálatát fejezte ki, hogy a város idén nem szervezett majálist és ezzel nem teremtette meg a dolgozó embereknek a kikapcsolódási lehetőségét. Hangsúlyozta, ha a városvezetés nem változtat ezen a politikán, akkor jövőre a baloldal fogja megrendezni a majálist.

Címkék