Konstruktív párbeszéd a Facebookon

Online lakossági fórumot tartott T. Mészáros András polgármester tegnap délután a Facebookon. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, a polgármester másfél órán át válaszolt a közügyeket érintő kérdésekre.

Hasonló tartalmaink:

Köztér címmel hirdette meg T. Mészáros András polgármester azt az online lakossági fórumot, amelynek során bárki feltehette kérdését a város fejlesztéseivel és mindennapjaival kapcsolatban.

A városlakókat a közlekedés, az oktatás és a leendő fejlesztések érdekelték leginkább. Ugyanakkor megtudhatták azt is, hogy idén is lesz rágcsálóirtás a városban, valamint hogy a lakótelepen kívül valamennyi gyűjtősziget megszűnik, hiszen jelenleg a teljes lakosság 60 százaléka már átvette a szelektív gyűjtő edényeket.

Sokan érdeklődtek arról, hogy mikor aszfaltozzák le az utcájukat. A polgármester a többi között megerősítette, hogy a Szent István úttól a Kolozsvári utcáig hamarosan elkészül a szilárd útburkolat. T. Mészáros András azt is hangsúlyozta, hogy az útépítési programmal együtt 2019-től a járdaépítési programot is beindítják, így belátható időn belül a teljes város aszfaltos lesz.

A polgármester tervei szerint ezentúl rendszeresen lesz  online lakossági fórum, amelyen bárki felteheti kérdéseit Érd közügyeivel kapcsolatban.

Címkék