„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk.”

Tény, hogy a bor a legtermészetesebb, legősibb alkoholos ital. Na persze nem ez az egyetlen indok, amiért szeretjük.A szépsége abban rejlik, hogy minden alkalomhoz, kedvhez, társasághoz, időjáráshoz, évszakhoz találunk egy megfelelőt. A jó hír pedig az, hogy már Érden is hozzá lehet jutni a minőséghez pénztárca kímélő módon.

Hasonló tartalmaink:

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk.”
Johann Wolfgang von Goethe

A mértékkel és tudatosan fogyasztott nedű jótékony hatásai klinikailag igazoltak. Sok helyen régen orvosságként használták. Ma is gyakran hallhatjuk orvosoktól, hogy terápiaként javasolják főleg szív – és érrendszeri megbetegedésekre. A fehérborban sok az antioxidáns és még fogyaszt is. Na persze nem csak az egészségügyileg jótékony hatásai, hanem élvezeti értéke miatt is érdemes a minőségit választani.

Szerencsére ma már nem nehéz megtalálni a jó minőséget.
A választásnál nem feltétlenül elsődleges szempont az ár. Ha még kezdők vagyunk érdemes egy borszaküzletben vásárolni, ahol az arra képzett személyzettől segítséget kérhetünk. Az ilyen szakboltokban a borok tárolása is megfelelően történik, így kisebb eséllyel futhatunk bele egy hibás borba. Ilyen helyet Érden a Balatoni út 59. szám alatt a Pataki Cukrászda mellett és a Bajcsy-Zsilinszky út 117. (Agip Benzinkút mögött) találunk. A Borháló Borkereskedés barátságos hangulatban, udvarias; előzékeny kiszolgálással, boros szakismerettel, verhetetlen áraival, minőségi boraival és közösségépítő képességével új találkozási hely szerepét fogja betölteni, ahova mindig érdemes betérni még akkor is, ha nem veszünk bort, csak beszélgetni szeretnénk róluk, vagy csak megkóstolni.

A Borháló megtalálta a rést a hazai borkereskedelem áttörhetetlennek hitt pajzsán és így teszi elérhetővé a csúcsborászok és a megkérdőjelezhetetlen minőségben bort készítő, feltörekvő kisebb pincészetek kiváló borait töredékáron.

BAG IN BOX
A Borháló Borkereskedés megalkotta  a másfél, kettő, három és az öt literes PET-palackos vagy bag in box-os kiszerelést, ami annyit tesz, hogy a vevő fele árért kétszer annyi bort tud vásárolni, mint bárhol máshol. A PET-palackos forma általában negatív érzéseket jelt, mert gyakran a tablettás borok világát juttatja az ember eszébe, ugyanakkor a Borháló a műanyag üvegekbe kizárólag csúcsminőségű borokat tölt. A forradalmian üde megoldáshoz olyan hazai borász kiválóságok adták boraikat, mint például Frittmann János, Takler Ferenc, vagy Szőke Mátyás. A sort hosszasan lehetne folytatni a Mészáros pincészettől az ország további borvidékeig. A csomagolás tehát szokatlan, de a benne lévő minőségi bor nem csak finom,  de igazi íz élvezetet is nyújt. A bizalom meghatározó, az ellenőrzés pedig a legfontosabb. A Borháló Borkereskedés is ezt az elvet követi, hisz a borászok lekötött tételeinek minőségét – akkreditált laboratóriumokban – folyamatosan bevizsgálásokkal ellenőriztetik annak érdekében, hogy  a vásárlók a legjobb minőséget kapják.

borhalo_grafikak_02Napjainkra a Borháló Borkereskedés országos üzlethálózattá nőtte ki magát. Így tudja biztosítani a mennyiségi és minőségi borbeszerzés lehetőségét, hogy az mindenki számára megfizethető és kedvező árú legyen. A műanyag palackos elviteli lehetőséggel egy olyan alternatívát kínálnak a leendő vásárlóiknak, amelyben  a mindennapok minőségi borait tudják megvenni olyan pénztárcabarát áron, hogy abból minden napra jusson egy palack bor a család asztalára.

A Borháló Borkereskedésben a választást megkönnyíti a helyszíni kóstolás lehetősége és a tanácsadás. Az üzletben rendszeres szerveznek tematikus kóstolókat, ahol  bárki kötetlen környezetben fejlesztheti saját boros ismereteit és válhat a saját igényeihez mérten “szakértővé”. (X)

A Borháló Borkereskedés sétáló borkóstolót szervez az Érdi Vigadóban május 12-én.

Címkék