Tíz éve az állatokért

A Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány tizedik születésnapját ünnepelte a hétvégén. A jubileum alkalmából változatos és színes programokat szerveztek a város ebtelepén.

Hasonló tartalmaink:

A felelős állattartás jegyében ünnepelték a város határában működő ebtelep fennállásának 10. évfordulóját. A jubileum kapcsán a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány elnöke, Böjtös Andrea elmondta: az indulás óta sok nehézségen vannak túl, de összességében eredményesnek értékelte tevékenységüket. Az Alapítvány munkatársai már a jövőbe tekintenek és határozott az elképzelés az elkövetkezendő évek kapcsán.

A felelős állattartás témakörében  a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány rajzpályázatot is hirdetett gyerekeknek,  A kis herceg című könyvből származó közismert idézettel: “Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél”. A felhívásra számos pályamű érkezett, ennek eredményhirdetésére a születésnapi ünnepség keretében került sor.

A születésnapi rendezvényt különböző gyermekeknek szóló programok, játékok, arcfestés és kutyás bemutató is színesítette.

Fotók: Boros Sándor

Címkék