Vállalkozói börze környékbelieknek

A helyi lakosság és a helyi vállalkozások egymásra találást segítendő, a hétvégén először rendezték meg az úgynevezett “Diósd börzét”. A kulturális programokkal színesített eseményen több mint ötven, jobbára a városban és környékén működő termelő és szolgáltató mutatkozhatott be az érdeklődőknek.

Hasonló tartalmaink:

A hagyományteremtő szándékkal megtartott Diósd börze célja, hogy a helyi lakosság megismerje és ha szüksége van rá, akkor igénybe is vegye a helyben élő és dolgozó vállalkozók nyújtotta termékeket és szolgáltatásokat. Sőt, végső soron ha választhat, akkor előnyben részesítse a helyi cégeket, fogalmazott a szervező.

A város főterén megtartott, kulturális programokkal tarkított eseményre Dr. Aradszki Andrást, Diósd országgyűlési képviselőjét is meghívták. A politikus egyebek mellett elmondta, egy településnek nem lehet saját arculata a helyi vállalkozások nélkül, ezért is fontos, hogy a helyi közösségek – például az ilyen rendezvények során – minél inkább felismerjék önmaguk képességeit. Mint hozzátette, a manapság tapasztalható kedvező gazdasági folyamatok a börzén is megjelenő kis- és közepes vállalkozások számára is pozitívan hatnak majd.

Az eseményen elhangzott, a Diósd börze csupán egy állomása, annak a munkának, amit az önkormányzat azért tesz, hogy a településen számon tartott majd ezer vállalkozó minél közelebbi kapcsolatba kerülhessen egymással, a város vezetésével és természetesen a lakossággal. Vállalkozói klub helyi és regionális szinten, vállalkozói fórumok vagy éppen a nemzetközi kapcsolatok létrehozása mind-mind ugyanazt, egy lokálpatrióta vállalkozói és fogyasztói szemlélet kialakítását célozza.

Címkék