Gyereknap az Apró Falva Bölcsődében

A gyereknap a világ számtalan országában ünnepnap. Ezen a napon szinte mindenhol játékos programokat, versenyeket, báb- és színielőadásokat rendeznek a gyerekek számára. Az ünneplésből persze a legkisebbek sem maradhatnak ki, ezért az érdi Apró Falva Bölcsőde élménydús programot szervezett péntek délelőtt a hozzájuk járó kicsiknek és szüleiknek. 

Hasonló tartalmaink:

Nagy izgalommal készültek az Edit utcai bölcsi kisgyermeknevelői az első interaktív “Apró Falva gyereknapra”. Már korán reggel feldíszítették a csoportszobákat és az udvart is, hogy a gyerekek a lehető legjobban átérezzék, hogy a mindennapok mellett van egy olyan napja az évnek, amikor- ha lehet még jobban - róluk szól minden. A kicsik is tudták, hogy ez nap más, mint a többi, hiszen volt csillámtetoválás, arcfestés, sólisztgyurmázás és aszfaltrajzolás is. A legnépszerűbb természetesen az ugrálóvár volt, ami óriási hatással volt minden bölcsisre.

Az élmények ugyanakkor az ugrálóvárral nem értek véget, ugyanis az Aprófalva Bölcsőde meghívására az interaktív gyereknapon a Pest Megyei Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett. Az apróságok megnézhették, hogy milyen egy mentő- és egy tűzoltóautó, láthatták, hogyan oltják a tüzet, valamint azt is, hogy milyen ruhákat viselnek a bevetésekkor.

Az Aprófalva Bölcsőde munkatársai a gyerekeknek és a szüleiknek egy kis vendéglátással is készültek, így a program mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

A lakótelepi bölcsőde köszönetét fejezte ki minden szülőnek, hogy részt vettek az első nagyszabású gyereknapon, valamint megköszönték a Pest Megyei Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek is, hogy részvételükkel emelték a rendezvény színvonalát.

 

Címkék