Elnök az elnökségben

A Magyar Röplabda Szövetség pénteki rendes közgyűlésén a Delta RSE Érd elnökét, Dömötör Lászlót beválasztották a szervezet elnökségi tagjai közé.

Hasonló tartalmaink:

A mindössze kilenc éve működő, eddigi legsikeresebb szezonját idén teljesítő Delta RSE Érd munkájának elismeréseként az egyesület első embere ezentúl a honi sportági szövetség keringésébe is bekerült.

– „Egyesületünk szakmaiságának az elismerésének egyik jele. Nem kis teljesítmény egy kilenc éve működő egyesülettől, nem csak helyi, hanem országos szinten is számolnak velünk.” – fogalmazott az immár elnökségi tag, Dömötör László.

Minden bizonnyal a beválasztás nagyban köszönhető – a csapat eredményei mellett – a múlt évi, Érden rendezett Európa-ligának is, melynek a Delta is aktív segítője volt, továbbá talán az év legnagyobb röplabdás eseményének számító maratoni, az adott évszámnak megfelelő perchosszúságú tornának, amelyen élvonalbeli játékosok mellett számos „hobbiröpis” is részt vett, s a sportág legnagyobb szabadidős eseményének számít hazánkban.

 

Címkék